Snelle verzending

Voor 15.00 besteld zelfde dag nog verzonden!

Gratis verzending

Alle bestelingen binnen Belgie boven de €100 worden gratis verzonden!

Kwalitatieve producten

We verkopen alleen producten die we zelf in onze salon gebruiken.

Lipblush Ervoor Lipblush

Lipblush

Lipblush ook wel Lippigmentatie genoemd is een semi permanent make-up behandeling voor de lippen. Door Lipblush zien de lippen er prominenter, glanzend en voller uit. Liblush wordt op 3 verschillende manieren gemaakt: contour van de lip, de binnenkant van de lip en de volledige lip.

2 uur

24 – 48 Maanden Blijvend

399

Nabehandeling is Kosteloos

2 uur

24 – 48 Maanden Blijvend

 399

Nabehandeling is Kosteloos

Wat is Lipblush?

Lipblush is een semi permanent make-up behandeling voor de lippen. Door Lipblush zien de lippen er prominenter, glanzend en voller uit. Lipblush wordt op 3 verschillende manieren gemaakt: contour van de lip, de binnenkant van de lip en de volledige lip.

Doel van de behandeling is dat u lippen een natuurlijke tint krijgen of dat u een kleur krijgt op u lippen net zoals lippenstif of lip potlood .

Doet Lipblush pijn?

Voor de behandeling verdoven we de lippen en daardoor verloopt de behandeling bijna pijnloos. 

 

Welke kleur wordt er gebruikt?

Tijdens de intake gesprek kijken we naar u stijl, of u make up gebruikt, pigmentatie kleur van de huid. Aan de hand van dit soort vragen en antwoorden bepalen wij samen de kleur.

Hoe wordt Lipblush gedaan?

We kunnen de toepassing van Lippigmentatie in drie fasen classificeren.

EERSTE FASE;

Bepalen van het Ontwerp wordt in overeenstemming met de  gezicht structuur van de persoon gedaan. In dit stadium wordt het huidtype bepaald en wordt de kleur van de te gebruiken pigment bepaald.

DE TWEEDE FASE

Tijdens het aanbrengen wordt een speciale pmu apparaat en lippigmentatie pigment gebruikt. Aan de punt van de apparaat bevinden zich steriele wegwerpnaalden. Door middel van deze naalden worden kleurstofpigmenten verwerkt tot in de bovenlaag van de huid. Om het natuurlijke uiterlijk niet te verliezen, worden in dit proces de krassen één voor één en in overeenstemming met de richting van de borstelharen aangebracht en wordt het pigment niet te diep in de eerste laag verwerkt.

DE DERDE FASE

2de sessie gebeurt na 4-6 weken. Als de nazorg en aanbevelingen goed worden opgevolgd, zal het voordeel van de procedure maximaal zijn.

Hoe lang blijft Lipblush?

 • Lipblush blijft gemiddeld 2 tot 4 jaar, het resultaat vervaagt en wordt lichter met de tijd
 • Ouderdom: Hoe ouder iemand is hoe langer het blijft omdat de cellen zichzelf langzamer vernieuwen.
Opleiding Microblading

Ben ik geschikt voor Lipblush?

Als u één van de volgende aandoeningen hebt bent u niet geschikt voor deze behandeling:

 • Borstvoeding
 • Zwangerschap
 • Hemofilie
 • Diabetes
 • hepatitispatiënten
 • Chronische huidziekten zoals: eczeem, psoriasis, pathologische wondgenezing, contactallergie,
 • Immuunziekten: hart –en vaatziekten.
 • Als u 2 weken vooraf een botox behandeling heeft ondergaan.

Let op heb je een oud behandeling dan moet je eerst een foto sturen van u lippen!

Ook bij het gebruik van bepaalde medicijnen, zoals anti-stollingsmiddelen of bloedverdunners, kan er geen behandeling plaatsvinden. Twijfelt u of de behandeling geschikt voor u is? Neem dan eerst contact op met uw huisarts of neem gerust even contact op met ons.

Waarom Permanent make up?

 • Tijdbesparing: Met permanent make-up hoef je geen tijd meer te besteden aan het dagelijks aanbrengen van make-up. Je bespaart kostbare minuten in je ochtendroutine.

 • Langdurige resultaten: In tegenstelling tot traditionele make-up blijft permanente make-up langdurig op zijn plaats. Je kunt weken, maanden of zelfs jaren genieten van de resultaten, afhankelijk van het gebied en je huidtype.

 • Natuurlijke uitstraling: Professioneel aangebrachte permanente make-up kan er heel natuurlijk uitzien. Het kan worden aangepast aan je huidskleur en vorm van je gezicht, waardoor het lijkt alsof je van nature prachtige wenkbrauwen, eyeliner of lipkleur hebt.

 • Water- en veegbestendig: Permanent make-up is bestand tegen water en veegvast, waardoor het ideaal is voor sportieve activiteiten, zwemmen of reizen zonder je zorgen te maken over uitgelopen make-up.

 • Allergieën en gevoeligheden vermijden: Sommige mensen hebben allergieën of gevoeligheden voor traditionele make-upproducten. Met permanente make-up hoef je je geen zorgen te maken over allergische reacties, omdat er geen dagelijkse producten worden gebruikt.

 • Gemak tijdens het reizen: Reizen met permanente make-up kan handig zijn, vooral tijdens lange vluchten of avontuurlijke reizen waarin je je natuurlijke schoonheid wilt behouden zonder veel make-up mee te nemen.

 • Verbeterd zelfvertrouwen: Permanent make-up kan je zelfvertrouwen vergroten door je te helpen er op elk moment van de dag goed uit te zien, zelfs zonder make-up. Je kunt je natuurlijke schoonheid benadrukken en je mooi voelen, zelfs wanneer je net wakker wordt.

Lipblush Ervoor