Snelle verzending

Voor 15.00 besteld zelfde dag nog verzonden!

Gratis verzending

Alle bestelingen binnen Belgie boven de €100 worden gratis verzonden!

Kwalitatieve producten

We verkopen alleen producten die we zelf in onze salon gebruiken.

Eyeliner | Semi permanent make up Eyeliner | Semi permanent make up

Eyeliner

Eyeliner is een semi permanent make up behandeling  waarbij we met een permanente eyeliner toepassen.  Mogelijkheden zijn deepliner, babyliner en eyeliner.

2 uur

2 – 5  jaar Blijvend

Vanaf €300

2 uur

2 – 5 jaar Blijvend

Vanaf €300

Wat is Eyeliner pmu?

Eyeliner is een semi permanent make-up behandeling voor de ooglid en ziet er heel natuurlijk uit. Mogelijkheden zijn deepliner, babyliner en eyeliner.

Doel van de behandeling is dat u met een eyeliner tijd bespaart. Tevens maakt dit u dagelijks leven gemakkelijker en heeft altijd een schitterende eyeliner die u ogen ook beter tevoorschijn brengt.

Doet Eyeliner pmu pijn?

Voor de behandeling verdoven we de ooglid en daardoor verloopt de behandeling minder pijnlijk. 

 

Welke soort eyeliner wordt er toegepast?

Eyeliner: Bij deze techniek wordt er boven de wimperrand pigment aangebracht. De basis is de wimperlijn en de eyeliner zorgt voor die extra mooie en sprekende ogen.

Deepliner: Staartloze permanente eyeliner (deepliner) is een methode die wordt getrokken vanaf het binnenste deel van het ooglid tot het punt waar de wimperlijn eindigt. 

Babyliner: Babyliner is de verfijnde variant van de klassieke eyeliner fijner en dunner. Dit is ook mogelijk met een wing.

Hoe wordt Eyeliner pmu toegepast?

We kunnen de toepassing van Eyeliner pmu in twee fasen classificeren.

EERSTE FASE;

Bepalen van het ontwerp wordt in overeenstemming met de oog- en gezichtsvorm van de persoon gedaan. In dit stadium wordt het huidtype bepaald en wordt de kleur van de te gebruiken pigment bepaald.

DE TWEEDE FASE

Tijdens het aanbrengen wordt een speciale PMU apparaat en eyeliner pigment gebruikt. Aan de punt van de naaldhouder bevinden zich steriele wegwerpnaalden.

Hoe lang blijft Eyeliner?

 • Eyeliner blijft gemiddeld 2 tot 5 jaar, het resultaat vervaagt en wordt lichter met de tijd
Opleiding Microblading

Ben ik geschikt voor Eyeliner?

Als u één van de volgende aandoeningen hebt bent u niet geschikt voor deze behandeling:

 • Borstvoeding
 • Zwangerschap
 • Hemofilie
 • Diabetes
 • hepatitispatiënten
 • Chronische huidziekten zoals: eczeem, psoriasis, pathologische wondgenezing, contactallergie,
 • Immuunziekten: hart –en vaatziekten.
 • Als u 2 weken vooraf een botox behandeling heeft ondergaan.

Let op heb je een oud behandeling dan moet je eerst een foto sturen van u Eyeliner!

Let op! Tijdens de behandeling geen lenzen, mascaro of wimperextensions. Ook na de behandeling.

Ook bij het gebruik van bepaalde medicijnen, zoals anti-stollingsmiddelen of bloedverdunners, kan er geen behandeling plaatsvinden. Twijfelt u of de behandeling geschikt voor u is? Neem dan eerst contact op met uw huisarts of neem gerust even contact op met ons.

Eyeliner

Waarom Permanent make up?

 • Tijdbesparing: Met permanent make-up hoef je geen tijd meer te besteden aan het dagelijks aanbrengen van make-up. Je bespaart kostbare minuten in je ochtendroutine.

 • Langdurige resultaten: In tegenstelling tot traditionele make-up blijft permanente make-up langdurig op zijn plaats. Je kunt weken, maanden of zelfs jaren genieten van de resultaten, afhankelijk van het gebied en je huidtype.

 • Natuurlijke uitstraling: Professioneel aangebrachte permanente make-up kan er heel natuurlijk uitzien. Het kan worden aangepast aan je huidskleur en vorm van je gezicht, waardoor het lijkt alsof je van nature prachtige wenkbrauwen, eyeliner of lipkleur hebt.

 • Water- en veegbestendig: Permanent make-up is bestand tegen water en veegvast, waardoor het ideaal is voor sportieve activiteiten, zwemmen of reizen zonder je zorgen te maken over uitgelopen make-up.

 • Allergieën en gevoeligheden vermijden: Sommige mensen hebben allergieën of gevoeligheden voor traditionele make-upproducten. Met permanente make-up hoef je je geen zorgen te maken over allergische reacties, omdat er geen dagelijkse producten worden gebruikt.

 • Gemak tijdens het reizen: Reizen met permanente make-up kan handig zijn, vooral tijdens lange vluchten of avontuurlijke reizen waarin je je natuurlijke schoonheid wilt behouden zonder veel make-up mee te nemen.

 • Verbeterd zelfvertrouwen: Permanent make-up kan je zelfvertrouwen vergroten door je te helpen er op elk moment van de dag goed uit te zien, zelfs zonder make-up. Je kunt je natuurlijke schoonheid benadrukken en je mooi voelen, zelfs wanneer je net wakker wordt.