Snelle verzending

Voor 15.00 besteld zelfde dag nog verzonden!

Gratis verzending

Alle bestelingen binnen Belgie boven de €100 worden gratis verzonden!

Kwalitatieve producten

We verkopen alleen producten die we zelf in onze salon gebruiken.

Hennabrows Hennabrows

Hennabrows

Threading van de wenkbrauwen en kleuren, Wenkbrauwen epileren met draad en verven, wenkbrauwen epileren met touw en henna. Kortom Hennabrows we geven een mooi vorm met 2 dunne draden waarbij we de wortel van de haar verwijderen en ook de wenkbrauwen een mooi kleur geven.

30 minuten

€38

30 minuten

€38

Hennabrows

Threading van de wenkbrauwen en kleuren, Wenkbrauwen epileren met draad en verven, wenkbrauwen epileren met touw en henna. Kortom Hennabrows we geven een mooi vorm met 2 dunne draden waarbij we de wortel van de haar verwijderen en ook de wenkbrauwen een mooi kleur geven. Wil jij je wenkbrauwen epileren met touw en laten kleuren met henna en zoek jij vaak voor “hennabrows wilrijk, hennabrows Hoboken, hennabrows Aartselaar, hennabrows Kontich, hennabrows Edegem” dan ben jij bij het juiste adres! Wenkbrauwen vormen het kader van u gezicht en spelen een belangrijke rol voor een mooie uitstraling. Met threading van wenkbrauwen en henna, oftewel hennabrows, geven wij de perfecte vorm aan uw wenkbrauwen. 

De 5 voordelen van epileren met draad

    1. Epileren met draad zorgt ervoor dat er strakke lijnen worden gecreëerd, want de haren worden per lijn met wortel en al verwijderd
    2. Er komen geen chemische producten aan pas waardoor de kans op huidirritatie minimaal is
    3. Threading is perfect wanneer je last hebt van een gevoelige huid
    4. Threading is een heel nauwkeurige methode waardoor we zelfs kleine haren vanaf 1mm kunnen verwijderen 
    5. Donsharen rondom de wenkbrauwen worden ook meegenomen
Hennabrows

Epileren voor mannen

Wist je dat ook mannen bij ons terecht kunnen voor hun wenkbrauwen te laten epileren? Mannen epileren steeds vaker hun wenkbrauwen en dat is ook belangrijk voor de moderne man van deze tijd. Wij epileren mannen wenkbrauwen met touw voor een nette, mannelijke uitstraling.