Snelle verzending

Voor 15.00 besteld zelfde dag nog verzonden!

Gratis verzending

Alle bestelingen binnen Belgie boven de €100 worden gratis verzonden!

Kwalitatieve producten

We verkopen alleen producten die we zelf in onze salon gebruiken.

Hennabrows Hennabrows

Hennabrows

Het vormgeven en kleuren van wenkbrauwen met draad, het verwijderen en verven van wenkbrauwen met draad, en het gebruik van draad en henna om wenkbrauwen te verwijderen. Kortom, met Hennabrows halen we de wenkbrauwen vanaf de wortel met behulp van twee dunne draden uit, terwijl we tegelijkertijd de wenkbrauwen een mooie kleur geven met henna.

30 minuten

€40

30 minuten

€40

Hennabrows

Wenkbrauwen worden gevormd en gekleurd met draad, wenkbrauwen worden verwijderd en geverfd met draad en henna. Kortom, met Hennabrows halen we de wenkbrauwen vanaf de wortel met behulp van twee dunne draden uit, terwijl we tegelijkertijd de wenkbrauwen een mooie kleur geven. Als je je wenkbrauwen wilt laten epileren met draad en kleuren met henna, en vaak zoekt naar termen als “hennabrows Wilrijk, hennabrows Hoboken, hennabrows Aartselaar, hennabrows Kontich, hennabrows Edegem”, ben je hier aan het juiste adres! Wenkbrauwen vormen het kader van je gezicht en spelen een belangrijke rol voor een mooie uitstraling. Het vormgeven van wenkbrauwen met draad en het kleuren met henna, oftewel met Hennabrows, helpt ons om je wenkbrauwen perfect vorm te geven.

De 5 voordelen van epileren met draad

    1. Epileren met draad zorgt ervoor dat er strakke lijnen worden gecreëerd, want de haren worden per lijn met wortel en al verwijderd
    2. Er komen geen chemische producten aan pas waardoor de kans op huidirritatie minimaal is
    3. Threading is perfect wanneer je last hebt van een gevoelige huid
    4. Threading is een heel nauwkeurige methode waardoor we zelfs kleine haren vanaf 1mm kunnen verwijderen 
    5. Donsharen rondom de wenkbrauwen worden ook meegenomen
Hennabrows

Epileren voor mannen

Wist je dat ook mannen bij ons terecht kunnen voor hun wenkbrauwen te laten epileren? Mannen epileren steeds vaker hun wenkbrauwen en dat is ook belangrijk voor de moderne man van deze tijd. Wij epileren mannen wenkbrauwen met touw voor een nette, mannelijke uitstraling.

Wil je dat je wenkbrauwen enkel worden geëpileerd? Kies dan voor wenkbrauwen epileren. Klik hier voor meer informatie.