Microneedling

Babor micro needling

Wat is micro Needling?

Micro Needling is een zachte anti-aging behandeling die het mogelijk maakt om zeer effectieve actieve ingrediënten zoals  hyaluronzuur beter in de huid te introduceren. De huid vormt van nature een beschermende laag tegen omgevingsinvloeden op het oppervlak. Dit maakt het moeilijk voor anti-aging middelen om door te dringen in de diepte van de huid. Met behulp van steriele wegwerpnaalden wordt de huid tijdens micro needling op het oppervlak geperforeerd om het meer doorlaatbaar te maken voor anti-aging actieve ingrediënten en om geselecteerde actieve ingrediënten in de huid te introduceren, precies waar ze het grootst mogelijke voordeel hebben. Tegelijkertijd activeert de perforatie van de bovenste laag van de huid alle huidfuncties, verhoogt de bloedcirculatie en stimuleert de natuurlijke regeneratie van de huid. De behandeling is pijnloos, omdat alleen de bovenste laag van de huid is geperforeerd, die voor het grootste deel uit schubben bestaat.

BABOR TECH MICRO NEEDLING

Micro Needling is een zachte, niet-invasieve professionele anti-aging behandeling. In dit geval wordt de huid geperforeerd met steriele wegwerpnaalden. Op deze manier komen de actieve ingrediënten precies aan waar ze horen te werken, namelijk in de huid. Het resultaat is indrukwekkend en gaat lang mee.

Voor zichtbaar strakke contouren. Een effectief concentraat van actieve ingrediënten wordt diep in de huid ingebracht en dempt zo rimpels en lijntjes van binnenuit.

Maak nu een afspraak!

Hoe reageert de huid op de micro needling behandeling?

De huid reageert onmiddellijk op de Micro Needling-behandeling met matige tot intense roodheid, vergelijkbaar met zonnebrand. Ook een branderig gevoel en een lichte zwelling zijn vrij normale of zelfs gewenste huidreacties, die uiterlijk na 1-2 dagen verdwijnen. Nadat de roodheid is verdwenen, kan zich in individuele gevallen een lichte korst ontwikkelen op bijzonder intensief behandelde huidgebieden. Ook dit is een absoluut opzettelijke en berekende huidreactie.

Verzorging na Micro Needling

Om een optimaal behandelsucces te bereiken, is het naleven van een concreet zorgplan thuis een basisvoorwaarde. Houd u aan de verzorgingsaanbevelingen van uw schoonheidsspecialiste.

Waar moet rekening mee worden gehouden na de BABOR TECH Micro Needling behandeling?

De huid heeft 2-3 dagen na de behandeling nodig om te regenereren. 

  • een verblijf in de zon of in het solarium
  • zwaar zweten (saunabezoeken)
  • Zwembad bezoeken
  • schurende en chemische peelings
  • Ontharing op de behandelde gebieden
  • Zelfbruiner

Tijdens de volledige behandeling en 2-3 weken daarna moet overdag bescherming tegen de zon worden aangebracht. Bijvoorbeeld de DERMA CELLULAR Ultimate Protecting Balm (SPF50)

Sengul Taslibayir
Sengul Taslibayir
2022-09-27
Memnunum ve herkeze tavsiye ediyorum kesinlikle
Safiye Coskun
Safiye Coskun
2022-09-05
İk heb mijn mama moeten overtuigen voor haar wenkbrauwen te laten doen ,Was in het begin heel stressend was bang dat het niet mooi zoude zijn en nu is zij heeel te vreden over haar wenkbrauwen . Daar achter heb ik aan ilknur gevraagd of zij mij een permanent tattoo kan zetten op mijn arm eerst had zij gezegd dat zij het niet op het huid kan zetten ma ik wou het echt heel graag en uiteindelijk heb ik haar overtuigd en ik ben zo blij met het resultaat ervan 😇
Merve Yıldız Guzey
Merve Yıldız Guzey
2022-09-05
Combibrows işlemi icin İlknur hanımı tercih ettim, sarışın bir bayanım işlem öncesi renk konusunda endişeliydim ancak ilk seyansdan sonra kaşlarımın iyileşmiş halını kimse anlamadı saç ve kaş rengimle İlknur hanımın kullandığı pigment çok uyumlu oldu,sonuçtan memnunum, çok doğallar görende işlem olduğunu anlamıyor , tavsiye ederim.
Betul Ogut
Betul Ogut
2022-09-04
Bedankt Ilknur voor mijn prachtige wenkbrauwen!🧡✨
Didem Uckuyulu
Didem Uckuyulu
2022-09-04
Ik ben zeer tevreden over mijn wenkbrauwen. Ilknur is zo professioneel in haar werk. Ze is een engel. Zeker een aanrader!
Dilek Ucar
Dilek Ucar
2022-09-04
İlknur hanım o kadar yetenekli ki her defasında efsane yaratıyor ellerinize sağlık ilknur hanim
Sara Durmis
Sara Durmis
2022-08-29
Heel erg lieve en zeer proffesionele vrouw, behandeld je goed en luisterd naar je wensen. Ben hier zeker tevereden en raad het iedereen aan!
Sinam Karatas
Sinam Karatas
2022-07-16
Laserontharing wangen en volledige rug na 3 sessie al heel goed resultaat zeker een aanrader!