Snelle verzending

Voor 15.00 besteld zelfde dag nog verzonden!

Gratis verzending

Alle bestelingen binnen Belgie boven de €100 worden gratis verzonden!

Kwalitatieve producten

We verkopen alleen producten die we zelf in onze salon gebruiken.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden pmu- removal afspraken, pmu - removal boekingen en opleidingen

 1. Afspraken wijzigen of annuleren is alleen mogelijk met een kennisgeving van 5 dagen vooraf. Indien de klant geen nieuwe afspraak wenst, wordt het voorschot of het betaalde bedrag voor de helft terugbetaald (niet van toepassing op trainingen). Indien de klant te laat komt of niet komt opdagen, gaat het voorschot of het betaalde bedrag verloren en moet er een nieuwe afspraak worden gemaakt.
 2. Indien de klant te laat komt of niet komt opdagen is het voorschot of betaalde bedrag verloren en moet er een nieuw afspraak gemaakt worden.
 3. In geen enkel geval word er een volledige terugbetaling gedaan van het voorschot. Uitzonderingen zijn medische redenen waarvan er een doktersattest moet worden ingediend binnen de 7 dagen. U kunt u voorschot of betaalde bedrag binnen de 12 maanden gebruiken als een tegoedbon.
 4. Het is niet mogelijk om uw afspraak meer dan 3 keer te wijzigen, ongeacht de reden, inclusief medische redenen zoals vermeld in punt 3.
 5. Bij zwangerschap krijgt u een tegoedbon die u binnen de 12 maanden kunt gebruiken. Let op indien er een tarief wijziging gebeurt, zal de nieuwe prijs gelden! Het voorschot wordt niet terugbetaald. Als er nog een 2de sessie gedaan moet worden vervalt het recht op de 2de sessie!
 6. Indien je elders een behandeling hebt laten uitvoeren moet je dit laten weten. Indien je dit niet laat weten en je oud behandeling verwijderd moet worden is je voorschot verloren.
 7. Een extra sessie of een 3de sessie dat 75 euro kost is alleen geldig tot 3 maanden na de 2de sessie en dient max. 14 dagen na de 2de sessie gemaakt te worden.
 8. 2de sessie is alleen gratis tot 8 weken na de 1ste sessie daarom moet u binnen de 3 dagen na u 1ste sessie een afspraak maken.
 9. Afspraken voor de touch up moeten minimaal 3 maanden op voorhand gemaakt worden. Als er geen plaats is omdat u te laat een afspraak heeft gemaakt is dit uw eigen verantwoordelijkheid.
 10.  Bij het te laat komen (max. 5 minuten) is u afspraak vervallen waardoor je voorschot verloren is moet er een nieuw afspraak gemaakt worden.
 11. Bij het te laat komen(max. 5 minuten), niet komen opdagen of niet op tijd (5 dagen) u afspraak verplaatsen vervalt het recht op de 2de sessie.
  Er moet dan een nieuw afspraak gemaakt worden dat 75 euro kost en alleen binnen de 3 maanden geldig is.
 12. Bij wimperextension is het niet mogelijk om de behandelingen eyeliner,deepliner en babyliner toe te passen. Wanneer de klant toch komt met wimperextension is het voorschot verloren en moet er een nieuw afspraak gemaakt worden.
 13. Door het betalen van het voorschot of betaald bedrag, heeft u op ons website de benodigde gezondheid voorwaarden en informatie gelezen    (Is iedereen geschikt voor dit behandeling ?). U gaat hiermee akkoord met de door ons opgestelde voorwaarden. Niet gelezen en/of het niet naar waarheid handelen is uw eigen verantwoordelijkheid. Indien er toch een afspraak gemaakt word zonder te vermelden dat er een complicatie of hinder is om de behandeling te uitvoeren is het voorschot verloren.
 14. Kinderen onder de 16 mogen niet bijzijn tijdens de behandeling.
 15. Voor u laserontharing afspraken bent u zelf verantwoordelijk om de zone of gebied te scheren of trimmen. Indien dit niet gedaan wordt kunnen we u niet behandelen en is het afspraak vervallen.
 16. Let op: Prijzen kunnen veranderen. Ook bij een betaling of voorschotbetaling gelden de prijswijzigingen.

Algemene voorwaarden Threading - Hennabrows afspraken, Threading - Hennabrows boekingen

 1. Afspraken kunnen alleen worden gewijzigd of geannuleerd met een kennisgeving van 3 dagen vooraf; indien de klant geen nieuwe afspraak wil, wordt het voorschot niet terugbetaald.
 2. Indien de klant te laat komt of niet komt opdagen, vervalt het voorschot en moet er een nieuwe afspraak worden gemaakt.
 3. In geen enkel geval wordt het voorschot terugbetaald.
 4. Let op: Prijzen kunnen veranderen. Ook bij een betaling of voorschotbetaling gelden de prijswijzigingen.

Trainingen

Afspraken wijzigen of annuleren is enkel 30 dagen op voorhand mogelijk indien de klant geen nieuw afspraak wilt word het voorschot niet terugbetaald. Indien de klant niet komt opdagen is het voorschot verloren en moet er een nieuw moment geboekt worden. In geen geval word er een volledige terugbetaling gedaan van het voorschot. Bij het tijdig annuleren (30 dagen op voorhand) krijgt u 500 euro terugbetaald. Restbedrag word betaald bij het 1ste dag van het workshop en kan enkel contant betaald worden.