Snelle verzending

Voor 15.00 besteld zelfde dag nog verzonden!

Gratis verzending

Alle bestelingen binnen Belgie boven de €100 worden gratis verzonden!

Kwalitatieve producten

We verkopen alleen producten die we zelf in onze salon gebruiken.

Laser ontharen

Soprano Titanium is de meest geavanceerde vorm van laser ontharen. Met Soprano Titanium kunt u de snelste en pijnloze meest effectieve vorm van laser ontharen zien. De Soprano Titanium dat 40% sneller kan worden aangebracht dan Soprano Platinum, is de nieuwste technologie voor definitief ontharing. Maak kennis met Soprano titanium, de nieuwste versie van laser ontharen voor een zachte, gladde huid.

Je wordt bij Ilknur Altintas behandeld met de Soprano Titanium laser. Dit is de meest geavanceerde en nieuwste lasertechnologie van het moment. Hiermee gebeurt het ontharen effectief en nagenoeg pijnloos en zijn de pijnlijke lichtflitsen van eerdere lasertechnologie voorbij. De Soprano Titanium laser stuurt een laser golflengte naar het haarzakje, waardoor het haarzakje de voedende eigenschappen verliest. Zo verdwijnt het haarzakje en is de kans op het groeien van nieuw haar onmogelijk.

De Soprano Titanium laser is uniek, en combineert als enige laser de drie meest effectieve laser golflengten in één handstuk. De laser is daarnaast uitgerust met een ICE+ koelsysteem, waardoor je huid gedurende de behandeling perfect gekoeld blijft. Het meest unieke aspect van de Soprano Titanium is de extra grote 4Quattro behandelkop, waarmee het mogelijk is de behandeling nog sneller uit te voeren dan ooit. De Soprano Titanium laser is FDA goedgekeurd, een zeer veilige behandeling. 

De behandelingen kunnen gedurende het hele jaar plaatsvinden. Of je nu een lichte, donkere of zelfs een zongebruinde huid hebt, of grof of fijn haar. Door met de Soprano Titanium laser te ontharen is het resultaat een zijdezachte, haarvrije huid voor vrouwen én mannen.

SHR-ontharings methode

SHR ™ is de enige klinisch bewezen methode voor laser ontharen die vrijwel pijnloos is en het is de veiligste laserhaarverwijderingsmethode voor alle huidtypen, inclusief de donkere en gebruinde huid. De unieke geleidelijke verwarming en de enkele pulsafgiftemethode beschadigen effectief de haarzakjes en belemmeren de groei van nieuwe haartjes, terwijl letsel aan het omliggende weefsel wordt voorkomen. SHR ™ beïnvloedt de melanine van de huid met behulp van een unieke methode, waardoor de procedure op elk moment van het jaar kan worden uitgevoerd, evenals op een gebruinde huid. Bovendien is blootstelling aan de zon minder traumatisch voor de huid na SHR-behandeling.

Ice Plus

ICE Plus™ is een geavanceerde technologie die de huid continu koelt en een gecontroleerd temperatuurbereik gedurende de hele behandeling mogelijk maakt. Dit koelsysteem is verder ontwikkeld met ICE Plus-technologie in Soprano Titanium in vergelijking met Platinum. De koude saffieren tip van de ICE Plus™ beperkt de risico’s voor de epidermis tot een minimum terwijl de warmte van de huid wordt vastgehouden in de dermis, waar de haarzakjes behandeld worden.  Het acneprobleem bij klassieke laser ontharen wordt ook geëlimineerd met ICE Plus technologie.

3d Technologie

Soprano Titanium combineert drie meest effectieve  lasergolflengten, Alexandrite, Diode, Nd:YAG . Hiermee bereiken we verschillende weefseldiepte en anatomische structuren binnen de haarfollikel richt. Soprano Titanium is de veiligste en meest doeltreffende ontharingsbehandeling die op dit moment beschikbaar is.

soprano titanium | laserontharing

Veel gestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden over laser ontharen

 

Er bestaan veel vragen over laser ontharen. Wij geven op de meest gestelde vragen een passend antwoord die u hieronder terug kunt lezen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen over laser ontharen

Ice Laser koelt de huid tijdens het epileren tot -3 graden af ​​met zijn gepatenteerde ICE Technology-kop, waardoor een bijna pijnloos laserepilatieproces mogelijk is.
Soprano titanium gebruikt de ICE™-technologie, die de huid gedurende lange tijd afkoelt. Het koude saffierpunt op de kop van het ijs Laserapparaat koelt en ontspant de huid tijdens het aanbrengen. Het saffierpunt is ijskoud bij contact met de huid en koelt de huid van tot -3°C. Dit koelsysteem om het comfort van de patiënt te gebruiken, om het gebruik van de huid comfortabeler te maken.

Het gemiddelde aantal ontharingssessies dat nodig is 6-8. Het aantal sessies kan variëren door factoren zoals leeftijd, geslacht en ook dichtheid, dikte en kleur van het haar. In 6-8 sessies, wat het gemiddelde aantal sessies is, wordt het haar op het lichaam met 80-90% verminderd.

Dit verschilt per zone en per persoon. Afhankelijk van de zone is het minimaal 4-5 weken in het begin en tegen het einde van u sessies wordt dit langer. 

Ontharingsprocedures zoals harsen en epileren moeten ten minste 1 maand vóór laserepilatie worden gestopt. De laserstraal wordt geabsorbeerd door het melaninepigment, dat zijn kleur aan het haar geeft, en doorgegeven aan de haarwortel, waardoor de haarwortel wordt beschadigd. Bij de volgende sessies wordt de haarwortel vernietigd zodat deze geen haar meer kan produceren. Daarom is het doel bij laserepilatie de haarwortel, en als er geen haarwortel is, kan laserepilatie niet effectief zijn. Omdat harsen een proces is waarbij het haar vanaf de wortel wordt verwijderd, mag dit zeker niet worden gedaan vóór laserepilatie.

Ja, 1 dag op voorhand moet u de zone gaan scheren. Voor het gelaat/gezicht mag u ook gaan trimmen.Epileren met een  Pincet, touw of epileermachine is niet toegestaan. Waxen is ook niet toegestaan.

Ja. De Soprano Titanium SHR™-methode heeft invloed op de melanine van de huid met behulp van een unieke methode waardoor de behandeling, zelfs op een zongebruinde huid, op elk moment van het jaar kan worden uitgevoerd. Bovendien is zonlicht minder schadelijk voor de huid na een SHR™-behandeling. Let op best dat u 7 dagen voor en na de behandeling niet gaat zonnen of zonnebanken.

Ja, we behandelen ook de lichtere haren met de Soprano Titanium. Dit is mogelijk omdat Soprano Titanium de nieuwste technologie gebruikt waardoor we niet alleen op het pigment werken maar ook de eiwitten onder het haarzakje. Hierdoor verzwakken of vernietigen we de haarzakje waardoor er geen nieuw haar groeit.

Ja. Terwijl de melanine in de donkere huid exponentieel gevoelig is voor de warmte die gebruikt wordt bij een laserbehandeling, is de SHR™-methode klinisch bewezen veilig voor donkere huidtypes. In plaats van het blootstellen van de haarfollikel, die veel melanine bevat, aan hoge energie pulsen, wat schade aan de huid kan veroorzaken; verwarmt SHR™ de haarfollikel geleidelijk tot de gewenste temperatuur. Dit maakt SHR™ de veiligste laseroptie voor het verwijderen van haar, ook voor patiënten met een donkere huid.

Helaas kan laserepilatie niet worden uitgevoerd tijdens de zwangerschap. In gevallen van laserepilatie die vóór de zwangerschap is begonnen, moet de persoon stoppen zodra zij verneemt dat zij zwanger is en daarna doorgaan.

  • Tijdens zwangerschap 
  • Epilepsie
  • Huidinfectie
  • Medicijnen gebruikt die uw huid lichtgevoelig maken
  • Antibiotica en dergelijke.
  • Als u een pacemaker heeft
  • Op een tatoeage of piercing kan er niet gelaserd worden.
  • Rondom  een implant
  • Kankerpatienten
  • Open wond

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gerust contact opnemen.

Nee, dit is simpelweg niet mogelijk omdat iedereen een verschillend huidtype heeft en daarom iedereen anders reageert op de behandeling.

Ayse Altintas
Ayse Altintas
2024-05-28
Ik kom al jaren uit Nederland, bij Ilknur voor mijn wenkbrauwen. Ze is de beste in haar vak! Zo een aanrader!
aleyna yozhan
aleyna yozhan
2024-05-28
страхотни вежди ми направи госпожа илкнур,много благодаря! ❤️
Ilayda Salar
Ilayda Salar
2024-05-28
Heel lief en vriendelijk, ilknur heeft echt magische handen! Ben heel tevreden met mijn nieuwe wenkbrauwen.
Turkan Salimova
Turkan Salimova
2024-05-25
Ik ben zeer tevreden heel vriendelijk en perfect resultaat!❤️❤️
Melis Mehmedova
Melis Mehmedova
2024-05-25
Zeer goed!!! En professioneel.
Elmina unan
Elmina unan
2024-05-24
Top!
Jirka Thijsman
Jirka Thijsman
2024-05-23
Combibrows laten doen. Top resultaat! Ik ben blond en het resultaat is zeer natuurlijk! Ook heel vriendelijk en goed bereikbaar voor vragen
Ece Acar
Ece Acar
2024-05-22
Ik ben erg tevreden en ik raad het iedereen aan. Ik ben erg tevreden en blij met mijn wenkbrauwen en als ik tevreden ben, breng ik natuurlijk ook mijn vrienden hierheen. Mijn moeder heeft hier ook haar wenkbrauwen laten doen en we waren er allebei erg blij mee tevreden. Ze zijn erg behulpzaam. Mevrouw İlknur en haar man zijn erg aardig en zorgen goed voor jullie.😊😊😊
marlene macabi
marlene macabi
2024-05-22
The beste van belgie ben al jaren vaste klant ik krijg veel complimenten over wenkis en lippigmentatie.