Laser ontharen

Soprano Titanium is de meest geavanceerde vorm van laser ontharen. Met Soprano Titanium kunt u de snelste en pijnloze meest effectieve vorm van laser ontharen zien. De Soprano Titanium dat 40% sneller kan worden aangebracht dan Soprano Platinum, is de nieuwste technologie voor definitief ontharing. Maak kennis met Soprano titanium, de nieuwste versie van laser ontharen voor een zachte, gladde huid.

Je wordt bij Ilknur Altintas behandeld met de Soprano Titanium laser. Dit is de meest geavanceerde en nieuwste lasertechnologie van het moment. Hiermee gebeurt het ontharen effectief en nagenoeg pijnloos en zijn de pijnlijke lichtflitsen van eerdere lasertechnologie voorbij. De Soprano Titanium laser stuurt een laser golflengte naar het haarzakje, waardoor het haarzakje de voedende eigenschappen verliest. Zo verdwijnt het haarzakje en is de kans op het groeien van nieuw haar onmogelijk.

De Soprano Titanium laser is uniek, en combineert als enige laser de drie meest effectieve laser golflengten in één handstuk. De laser is daarnaast uitgerust met een ICE+ koelsysteem, waardoor je huid gedurende de behandeling perfect gekoeld blijft. Het meest unieke aspect van de Soprano Titanium is de extra grote 4Quattro behandelkop, waarmee het mogelijk is de behandeling nog sneller uit te voeren dan ooit. De Soprano Titanium laser is FDA goedgekeurd, een zeer veilige behandeling. 

De behandelingen kunnen gedurende het hele jaar plaatsvinden. Of je nu een lichte, donkere of zelfs een zongebruinde huid hebt, of grof of fijn haar. Door met de Soprano Titanium laser te ontharen is het resultaat een zijdezachte, haarvrije huid voor vrouwen én mannen.

SHR-ontharings methode

SHR ™ is de enige klinisch bewezen methode voor laser ontharen die vrijwel pijnloos is en het is de veiligste laserhaarverwijderingsmethode voor alle huidtypen, inclusief de donkere en gebruinde huid. De unieke geleidelijke verwarming en de enkele pulsafgiftemethode beschadigen effectief de haarzakjes en belemmeren de groei van nieuwe haartjes, terwijl letsel aan het omliggende weefsel wordt voorkomen. SHR ™ beïnvloedt de melanine van de huid met behulp van een unieke methode, waardoor de procedure op elk moment van het jaar kan worden uitgevoerd, evenals op een gebruinde huid. Bovendien is blootstelling aan de zon minder traumatisch voor de huid na SHR-behandeling.

Ice Plus

ICE Plus™ is een geavanceerde technologie die de huid continu koelt en een gecontroleerd temperatuurbereik gedurende de hele behandeling mogelijk maakt. Dit koelsysteem is verder ontwikkeld met ICE Plus-technologie in Soprano Titanium in vergelijking met Platinum. De koude saffieren tip van de ICE Plus™ beperkt de risico’s voor de epidermis tot een minimum terwijl de warmte van de huid wordt vastgehouden in de dermis, waar de haarzakjes behandeld worden.  Het acneprobleem bij klassieke laser ontharen wordt ook geëlimineerd met ICE Plus technologie.

3d Technologie

Soprano Titanium combineert drie meest effectieve  lasergolflengten, Alexandrite, Diode, Nd:YAG . Hiermee bereiken we verschillende weefseldiepte en anatomische structuren binnen de haarfollikel richt. Soprano Titanium is de veiligste en meest doeltreffende ontharingsbehandeling die op dit moment beschikbaar is.

soprano titanium | laserontharing

Veel gestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden over laser ontharen

 

Er bestaan veel vragen over laser ontharen. Wij geven op de meest gestelde vragen een passend antwoord die u hieronder terug kunt lezen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen over laser ontharen

Ice Laser koelt de huid tijdens het epileren tot -3 graden af ​​met zijn gepatenteerde ICE Technology-kop, waardoor een bijna pijnloos laserepilatieproces mogelijk is.
Soprano titanium gebruikt de ICE™-technologie, die de huid gedurende lange tijd afkoelt. Het koude saffierpunt op de kop van het ijs Laserapparaat koelt en ontspant de huid tijdens het aanbrengen. Het saffierpunt is ijskoud bij contact met de huid en koelt de huid van tot -3°C. Dit koelsysteem om het comfort van de patiënt te gebruiken, om het gebruik van de huid comfortabeler te maken.

Het gemiddelde aantal ontharingssessies dat nodig is 6-8. Het aantal sessies kan variëren door factoren zoals leeftijd, geslacht en ook dichtheid, dikte en kleur van het haar. In 6-8 sessies, wat het gemiddelde aantal sessies is, wordt het haar op het lichaam met 80-90% verminderd.

Dit verschilt per zone en per persoon. Afhankelijk van de zone is het minimaal 4-5 weken in het begin en tegen het einde van u sessies wordt dit langer. 

Ontharingsprocedures zoals harsen en epileren moeten ten minste 1 maand vóór laserepilatie worden gestopt. De laserstraal wordt geabsorbeerd door het melaninepigment, dat zijn kleur aan het haar geeft, en doorgegeven aan de haarwortel, waardoor de haarwortel wordt beschadigd. Bij de volgende sessies wordt de haarwortel vernietigd zodat deze geen haar meer kan produceren. Daarom is het doel bij laserepilatie de haarwortel, en als er geen haarwortel is, kan laserepilatie niet effectief zijn. Omdat harsen een proces is waarbij het haar vanaf de wortel wordt verwijderd, mag dit zeker niet worden gedaan vóór laserepilatie.

Ja, 1 dag op voorhand moet u de zone gaan scheren. Voor het gelaat/gezicht mag u ook gaan trimmen.Epileren met een  Pincet, touw of epileermachine is niet toegestaan. Waxen is ook niet toegestaan.

Ja. De Soprano Titanium SHR™-methode heeft invloed op de melanine van de huid met behulp van een unieke methode waardoor de behandeling, zelfs op een zongebruinde huid, op elk moment van het jaar kan worden uitgevoerd. Bovendien is zonlicht minder schadelijk voor de huid na een SHR™-behandeling. Let op best dat u 7 dagen voor en na de behandeling niet gaat zonnen of zonnebanken.

Ja, we behandelen ook de lichtere haren met de Soprano Titanium. Dit is mogelijk omdat Soprano Titanium de nieuwste technologie gebruikt waardoor we niet alleen op het pigment werken maar ook de eiwitten onder het haarzakje. Hierdoor verzwakken of vernietigen we de haarzakje waardoor er geen nieuw haar groeit.

Ja. Terwijl de melanine in de donkere huid exponentieel gevoelig is voor de warmte die gebruikt wordt bij een laserbehandeling, is de SHR™-methode klinisch bewezen veilig voor donkere huidtypes. In plaats van het blootstellen van de haarfollikel, die veel melanine bevat, aan hoge energie pulsen, wat schade aan de huid kan veroorzaken; verwarmt SHR™ de haarfollikel geleidelijk tot de gewenste temperatuur. Dit maakt SHR™ de veiligste laseroptie voor het verwijderen van haar, ook voor patiënten met een donkere huid.

Helaas kan laserepilatie niet worden uitgevoerd tijdens de zwangerschap. In gevallen van laserepilatie die vóór de zwangerschap is begonnen, moet de persoon stoppen zodra zij verneemt dat zij zwanger is en daarna doorgaan.

  • Tijdens zwangerschap 
  • Epilepsie
  • Huidinfectie
  • Medicijnen gebruikt die uw huid lichtgevoelig maken
  • Antibiotica en dergelijke.
  • Als u een pacemaker heeft
  • Op een tatoeage of piercing kan er niet gelaserd worden.
  • Rondom  een implant
  • Kankerpatienten
  • Open wond

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gerust contact opnemen.

Nee, dit is simpelweg niet mogelijk omdat iedereen een verschillend huidtype heeft en daarom iedereen anders reageert op de behandeling.

Sengul Taslibayir
Sengul Taslibayir
2022-09-27
Memnunum ve herkeze tavsiye ediyorum kesinlikle
Safiye Coskun
Safiye Coskun
2022-09-05
İk heb mijn mama moeten overtuigen voor haar wenkbrauwen te laten doen ,Was in het begin heel stressend was bang dat het niet mooi zoude zijn en nu is zij heeel te vreden over haar wenkbrauwen . Daar achter heb ik aan ilknur gevraagd of zij mij een permanent tattoo kan zetten op mijn arm eerst had zij gezegd dat zij het niet op het huid kan zetten ma ik wou het echt heel graag en uiteindelijk heb ik haar overtuigd en ik ben zo blij met het resultaat ervan 😇
Merve Yıldız Guzey
Merve Yıldız Guzey
2022-09-05
Combibrows işlemi icin İlknur hanımı tercih ettim, sarışın bir bayanım işlem öncesi renk konusunda endişeliydim ancak ilk seyansdan sonra kaşlarımın iyileşmiş halını kimse anlamadı saç ve kaş rengimle İlknur hanımın kullandığı pigment çok uyumlu oldu,sonuçtan memnunum, çok doğallar görende işlem olduğunu anlamıyor , tavsiye ederim.
Betul Ogut
Betul Ogut
2022-09-04
Bedankt Ilknur voor mijn prachtige wenkbrauwen!🧡✨
Didem Uckuyulu
Didem Uckuyulu
2022-09-04
Ik ben zeer tevreden over mijn wenkbrauwen. Ilknur is zo professioneel in haar werk. Ze is een engel. Zeker een aanrader!
Dilek Ucar
Dilek Ucar
2022-09-04
İlknur hanım o kadar yetenekli ki her defasında efsane yaratıyor ellerinize sağlık ilknur hanim
Sara Durmis
Sara Durmis
2022-08-29
Heel erg lieve en zeer proffesionele vrouw, behandeld je goed en luisterd naar je wensen. Ben hier zeker tevereden en raad het iedereen aan!
Sinam Karatas
Sinam Karatas
2022-07-16
Laserontharing wangen en volledige rug na 3 sessie al heel goed resultaat zeker een aanrader!